ESIINTYMISVALMENNUKSET

  • Haittaako jännitys suoritustasi?
  • Kaipaatko ulkopuolisen ohjausta esiintymiseesi?
  • Menetkö lukkoon median edessä?
  • Miten Tv-kameran edessä tulisi olla? Miten valokuvissa?
  • Mitkä värit ja tyylit sopivat juuri sinun persoonaasi?
  • Miten ohjelmatoimiston kanssa toimitaan entä miten tapahtumapaikalla tulisi olla?

Tähän kaikkeen saat vastauksen. Et ole yksin.

Pyrimme luomaan sinulle mahdollisimman laajan ja monipuolisen paketin. Haluamme auttaa sinua etenemään urallasi aina huipulle asti.

Ota valmennuksiin mukaan vaikka koko työryhmäsi (TyKy-päivä) ja tee elämäsi matka!

HUOM: tämä ei ole vain laulajien tai puhujien etuoikeus. Voimme räätälöidä juuri sinun työyhteisöön sopivan valmennuksen!

Henkilökohtainen valmennus

Yksityinen esiintymisvalmennus keskittyy lähinnä oman pelko- ja jännitystilojen purkamiseen jotta lavalla esiintyjästä voisi virrata vapaa laulun virta.

Lisäksi valmennuksessa pyritään löytämään omat persoonalliset vahvuudet joita tukemalla ammatillinen itsevarmuus voisi kasvaa. Tämä huokuu lavalla varmuutena.

Kehon ilmaisua, laulun tulkintaa, artikuulatiota, mikrofonitekniikkaa ym unohtamatta.

Bonuksena laulukilpailuihin valmentautumista, mistä valmentajalla on vankka kokemus. Käydään läpi pahimmat sudenkuopat ja lähdetään kasvattamaan omaa ”tarinaa” ja vahvistetaan henkistä paineensietokykyä.

Mm tätä kaikkea esiintymisvalmennus voi parhaimmillaan tarjota. Mitä avoimemmalla mielellä osallistut, sen varmemman tuloksen saat!

HINNASTO:

  • Yksityiset valmennukset toimivat Akun Tehtaan tiloissa ja kestävät 45-60 min kerrallaan. Hinta 80 euroa/kerta.
  • Päivävalmennukset ryhmille myös Akun tehtaan tiloissa. Hinta 200 euroa/hlö. Päivävalmennuksessa mukana myös kamera- ja mediatyöskentelystä workshopit.

Kysy lisää Artistituotannon kautta .

Ryhmävalmennukset

Ryhmävalmennukset (min 10 henkilöä) toimivat viikonloppukursseina (la-su) Hotelli Keurusselällä Keuruulla.
Valmennuksessa käydään henkilökohtaisen esiintymisvalmennuksen lisäksi median kanssa työskentelyä sekä Tv-kameran kanssa toimimista. (Esiintymiset kuvataan ja puretaan yhdessä alan ammattilaisen kanssa).

Paikalla on myös stailaaja, joka varmistaa henkilökohtaisesti että ulkoasusi on persoonallinen ja huoliteltu.

Lisäksi ohjelmatoimiston edustaja sekä tapahtumajärjestäjät antavat tärkeät infopaketit kurssilaisten ”eväsreppuun”.

Valmennuksissa käytetään myös ns. Bonus-valmentajia, aina ryhmän tarpeista riippuen.

Esiintymisvalmennus huipentuu viimeisen päivän harjoitus lehdistötilaisuuteen ja konserttiin joka kuvataan. Tässä pääset harjoittelemaan oppeja jotka olet mukaasi valmennuksesta saanut.

Valmennuksesta käteesi jää valokuvat oikeuksineen sekä taltiointi viimeisen päivän esiintymisestäsi julkisesti.

Kysy rohkeasti lisää Suomen Artistituotanto Oyn kautta esiintymiskoulutuksesta!

Carpe Diem! (Tartu hetkeen!)

Valmennusten toteuttajat

Esiintymisvalmennus: Mervi Koponen, Laulaja (v.2011 tangokuningatar), jolla pitkä historia laulukilpailuista ja esiintymisestä. Koulutuksena hänellä on myös teatterialan opintoja, musiikkiterapeutin ja sairaanhoitajan pätevyydet sekä työkokemusta tv-sarjassa esiintymisestä. ( www.mervikoponen.com )

Media & Tv-kameratyöskentely: Jukka Töyli, Kuvaaja- toimittaja, jolla vankka työkokemus alalta sekä vuosien kokemus laulukilpailun osalta. Nykyisen Iskelmäparatiisi-laulukilpailun luoja ja kilpailun johtaja.

Ohjelmatoimiston edustus: Sami Jalonen, Suomen Artistituotanto Oyn toimitusjohtaja, jolla 26 vuoden kokemus musiikkialalta, myös bändiliiderinä toimimisesta sekä ohjelmatoimistomyynnistä. ( www.artistituotanto.fi )

Stailaaja: Gekko Paavilainen, muistetaan myös TV:stä ”Sillä silmällä”- ohjelmasta. Gekolla huigeat kilometrit takana hiustaiteilijana sekä stailaajana, unohtamatta esiintymisiä ja juontotöitä. Todellinen monilahjakkuus!

Tapahtuma- ja tanssipaikan edustaja: Satu Jokihalme, yrittäjä, jolla lähes 20 vuoden kokemus markkinointi- ja pr-työstä, ohjelmatoimistoalalta, tanssi-, tapahtuma- ja konserttijärjestelyistä. ( www.hotellikeurusselka.fi )