Heli Siekkinen

Heli Siekkinen on monipuolinen muusikko, joka on valloittanut soitollaan niin suuria kuin pieniäkin yleisöjä ympäri Eurooppaa.

Harmonikkaan liittyvät stereotypiat voi Helin kohdalla unohtaa, ohjelmistosta voi löytyä tuttujakin säveliä, mutta mikään ei säily tavanomaisena tämän muusikon käsittelyssä.

Helin ohjelmistot ovat piristäviä konserttikokonaisuuksia, jotka taipuvat myös pehmeäksi taustamusiikiksi. Sekä Suomessa että kansainvälisissä klassisen musiikin kilpailuissa menestynyt Heli on perehtynyt monipuolisesti musiikkiin ja esittääkin hyvin erilaisia ohjelmistokokonaisuuksia aina tilaisuuden luonteen huomioonottaen.

Klassisen musiikin mestariteoksia, kaikkien tuntemia tunnelmapaloja tai eksoottista argentiinalaista tangoa, soiton alkaessa moni kuulija yllättyy.

Heli on myös yksi harvoista suomalaismuusikoista joka hallitsee harmonikan sukulaissoittimen bandoneónin. Soitin tunnetaan parhaiten argentiinalaisesta tangosta, mutta tämänkin soittimen mahdollisuudet saavat uudet mittasuhteet Helin käsissä.

Heli esiintyy bandoneónin kanssa duona tai suuremmalla kokoonpanolla, ohjelmistona tango nuevoa, kamarimusiikkia tai vaihtoehtoisesti jatsahtavaa popmusiikkia dj:n lautaselta, jonka mukana sekä Heli että yleisö pääsevät irrottelemaan.

Linkit

www.helisiekkinen.com
Heli Siekkinen Facebookissa